Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Sporcular Destek Bekliyor

Genç Sporcular Destek Bekliyor

Genç Sporcular Destek Bekliyor

Çanakkale’de mahalle gençlerini kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla kurulan Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü, destek bekliyor.

2007 yılında Çanakkale ilinde, mahalle gençlerine sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan korumak ve uzaklaştırmak amacıyla kurulan Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü, maddi imkânsızlıklar nedeniyle zor günler geçiriyor. 97 üyesi ile Amatör Futbol, Folklor, Minik Erkekler Basketbol ve U18 yaş Futbol takımı ile faaliyet gösteren kulüp, Minik Erkekler Basketbol ve U18 yaş Futbol takımı müsabakalarından çekilmek zorunda kaldı.

36 lisanslı sporcusu bulunan ve daha fazla sporcu ile farklı dallarda faaliyet göstermek isteyen kulüp, üye aidatları ve bağışlar dışında başka hiçbir geliri olmadığı için Amatör Futbol ve Folklor dallarında da faaliyetlerine zorlanarak devam ediyor.

Sporcuların kullanımına sunulmak üzere spor malzemesine ihtiyaç duyan kulüp gerekli desteğin sağlanması adına Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığına bir dilekçe yazarak destek istedi. Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Karakaya, kulüp adına verdiği dilekçenin ardından Çanakkale Belediyesi’nden de konu ile ilgili görüşme talep etti. Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak için destek arayan kulübe belediye tarafından randevu verilmediği öğrenildi.

Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech