Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaşlar Başvuru Yapabilecek

Vatandaşlar Başvuru Yapabilecek AVM

Vatandaşlar Başvuru Yapabilecek

AVM 17 tarafından düzenlenen kampanya çekilişinde bazı vatandaşların başvuru yapamaması, dünkü gazetemize gazetemizde yer almıştı. 17 Burda AVM Genel Müdürü Erol Yıldız ise gazetemize vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Milli Piyango Müdürlüğüne başvuru yaptıklarını açıklamıştı. Yıldız, dün netleşen durum sonrası yaptığı açıklamada başvuru sonucu Milli Piyango Müdürlüğünden onay verildiğini başvurusunu yapamayan vatandaşların tek tek aranarak başvuru yapmaları için çağırıldıklarını belirtti.   

Esas 17 AVM Burda tarafından 100 TL üzeri alışverişlerde çekiliş hakkı verilerek değişik hediyelerin verileceği kampanyanın son günü bazı müşteriler kampanya saatinin geçtiği gerekçesi ile başvuru yapamamıştı. Konu ile ilgili vatandaşlar AVM önünde açıklama yapmıştı. AVM Genel Müdürü Yıldız ise kampanyanın Milli Piyango Müdürlüğü tarafından düzenlendiğini, son saat olan 22’den sonra başvuru alınırsa kampanyanın iptal edilebileceğini belirtmişti.

Vatandaşlar için çözüm yolu aradıklarını ifade eden Yıldız, bunun için Milli Piyango Müdürlüğüne başvuruların yapılabilmesi için başvurduklarını, gelen karara göre hareket edeceklerini açıklamıştı. Yıldız, gazetemize yaptığı açıklamada dün sabah itibari ile Milli Piyango Müdürlüğünden onay alındığını, vatandaşların kendisi tarafından tek tek aranarak başvurularını yapmak üzere AVM’ye davet ettiklerini belirtti.

Söz konusu günde başvurusunu yapamayan vatandaşlar, başvuru tarihinden önceki fatura ve fişlerini getirerek kampanya başvurularını yapabilecekler. Vatandaşlar, AVM Genel Müdürü Yıldız’a konu ile ilgilendiği için teşekkür etti.

Eren Aşnaz

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech