Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaş İfadesinde Böyle Dedi…

Vatandaş İfadesinde Böyle Dedi…

Vatandaş İfadesinde Böyle Dedi…

“Bankadan Çektiğim Para Sahte Çıktı”

Bankaya gidip 10 bin 800 lira yatırmak isteyen vatandaşın parasının içinden 1 adet 200 liralık banknot sahte çıktı. KOM Şube Müdürlüğü olaya el koydu. Vatandaş ifadesinde parayı bankadan çektiğini öne sürüp sahte para veren bankanın tespit edilmesini istedi.

Çanakkale Merkez Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen ‘parada sahtecilik’ olayı Emniyet ifade tutanaklarına “X Bankasında G.M. isimli şahsın yatırmak için götürdüğü 10.800 TL’lik banknotlardan bir tane 200 TL’lik banknotun banka görevlileri tarafından sahte olduğu tespit etmesiyle başlatılan tahkikatta, şüpheli G. M. ifadesi sonrasında salıverilmiş, ifadesinde yatırmak istediği paraların tümünü bankalardan çektiğinin paranın sahte olsa bu bankaların da sahte olduğunu tespit etmeleri gerektiğini kendisinin mağdur olduğunu beyan etti” diye yansıdı. Cemal Oral

Akla Bak!

Çanakkale Merkez Barbaros Mahallesi’nde M..A..O.. adındaki mağaza sorumlusu, 2 erkek şahsın eline üç şort alarak deneme kabinine gittiklerini sonrasında 2 şortla dışarı çıkıp 1 şortu çaldıklarını beyan ederek şikayetçi oldu.

Müşteki M…A…O… ifadesinde; Mağaza sorumlusu olduğunu, işyerinde güvenlik kamera kayıtlarını incelediğinde 2 erkek şahsın mağazanın içinde gezdiğini daha sonra şahıslardan birinin kabine şort denemek için üç adet şortu götürüp iki şortla dışarı çıktığını, mağazadan ödeme yapmadan ayrıldığını fark ettiğini, reyonu gidip kontrol ettiğinde yaklaşık olarak 165 TL değerinde olan şortunun olmadığını tespit ettiğini, beyan ederek şikayetçi oldu.

Cemal Oral

Alkollüyüm ve Trafikteyim

Trafik kazalarının ardı arkası kesilmiyor. Ekipler uyguladıkları cezai işlemlerle sürücülere kurallara uymalarını tavsiye ediyor lakin dinleyen kim?  Karayollarında yine alkol, yine tutanak…

Kepez Beldesi’nde trafik kontrollerini yapan ekipler saat 22.10 civarında Y…Ç… isimli sürücünün alkollü araç kullandığını belirleyip işlem yaptılar. 1,59 promil alkollü olduğu tespit edilen Y.Ç. hakkında gerekli idari ve adli işlemler yapıldığı bildirildi.

Cemal Oral

Sinema Sonrası ‘Film Gibi’ Şikayet

Gelibolu ilçesinde sinemaya gidip cüzdanını boş bir koltuğa bıraktıktan sonra unutan ve  ertesi gün ‘cüzdanım yerinde mi?’ diye kontrole giden vatandaş cüzdanının bulunması için şikayetçi oldu.

Müşteki H…B… ifadesinde; Sinema salonuna film izlemek için gittiğini içerisinde 230 TL nakit para nüfus cüzdanı sürücü belgesi ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdanı boş bir koltuğa bıraktığını ve orada unuttuğunu eve geldiğinde aklına geldiğini ertesi gün kontrol için gittiğinde cüzdanı bulamadığını beyan ederek şikayetçi oldu.  Cemal Oral

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech