Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramiç’in bu hafta yüzü gülmedi

Süper Amatör Lig’te mücadele
Bayramiç’in bu hafta yüzü gülmedi

Süper Amatör Lig’te mücadele eden Yeşil Bayramiçspor konuk ettiği Bigaspor’a 11-0  yenildi. 

Bayramiç Atatürk Stadyumunda oynanan maçın orta hakemliğini Akın Atan yaparken, çizgi hakemliklerini Oğuzhan Anıl ve Onur çelik yaptı. Maçın ilk 30 dakikası karşılı ataklarla geçti. Maçın 34. dakikasında Bigaspor Mehmet Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golün artından baskısını artıran Bigaspor 44. dakikada Mehmet Yılmaz’ın golü ile durumu 2-0 yaptı. İlk yarının son dakikasında Uğur Kaçar durumu 3-0 yaptı.İlk yarı Bigaspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda konuk ekip Bigaspor gol olup yağdı. Bigaspor, Gürbüz Akyer, Yoldaş Kartal, ve Kubilay Atak’ın golleriyle sahadan 11-0 galibiyetle ayrıldı.

FUTBOLDA GİBİ VOLEYBOLDA DA MAĞLUP

Voleybol Bayanlar 1.Lig A Grubunda, mücadele eden Yeşil Bayramiçspor konuk ettiği Rota Koleji’ne 3-1 yenildi.

Voleybolda Bayanlar 1. Lig A Gurubunda bugün Bayramiç Salonu’nda oynanan maçın baş hakemliğini Barış Karakoyun yaparken, yardımcı hakemliği Sevcan Mizen Korkmaz yaptı. Yeşil Bayramiçspor, konuk takım Rota Koleji’ne 3-1 yenildi. Maçın ilk setini üstün bir oyun sergileyen konuk Rota Koleji 16-25 kazanarak 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci setinde biraz toparlanan ev sahibi Yeşil Bayramiçspor bu seti 20-25 kaybedince konuk takım 2-0 öne geçti. Maçın üçüncü seti büyük bir çekişme içinde geçti. Setin son bölümlerinde Yeşil Bayramiçspor seyircinin de desteği ile bu seti 26-24 kazanarak skoru Yeşil Bayramiçspor-1 Rota Koleji-2 yaptı. Maçın 4. setinde üstünlüğü tekrar ele geçiren konuk takım bu setin de 25-19 kazandı. Maç Yeşil Bayramiçspor-1 Rota Koleji-3 sona erdi. İHA

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech