Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul çalışmaları hızla devam ediyor

Çanakkale İl Özel İdaresi

Çanakkale İl Özel İdaresi okul çalışmalarını sürdürüyor. Merkez Turgut Reis Ortaokulu yapım çalışmalarında sona yaklaşılırken, Gökçeada Lise Kampüsü çalışmaları ise hızla devam ediyor.

Çanakkale’de Barbaros Mahallesi, 329 ada, 1 parselde, mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresi’ne ait araziye yapılması planlanan Turgut Reis Ortaokulu inşaatı çalışmaları hızla ilerliyor. Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, tamamlandığında il merkezinde önemli bir eğitim birimi olarak faaliyet gösterecek olan Turgut Reis Ortaokulu çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Aksoy; “Geleceğimiz teminatı olan genç nesillerimize daha kaliteli eğitim vermek için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte tüm ilimiz genelinde hız kesmeden çalışıyoruz. İl merkezinde başladığımız bu büyük projeyi en kısa sürede tamamlayarak, ilimize kazandıracağız” dedi. Diğer yandan İl Özel İdaresi teknik ekiplerinden alınan bilgiye göre, sözleşme bedeli 3.677.000,00 TL olan projenin iş seviyesi % 80ʼ e gelmiş ve projenin dış cephe mantolama imalatlarına başlanmıştır.

GÖKÇEADA LİSE KAMPÜSÜ ÇALIŞMALARINDA SONA DOĞRU

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapımı takip edilen ve mimari alanda birincilik ödülü bulunan Gökçeada Lise Kampüsü çalışmaları ise son hızla devam ediyor. Proje bedeli 18.411.000,00 TL olan iş, Anadolu Lisesi, Meslek Lisesi, Kütüphane Binası, Spor Sosyal Birimleri Binası, Yurt Binası ve Destek birimlerinden oluşuyor. Çanakkale İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü yetkililerinden gelen açıklamaya göre, yapımı hızla devam eden Gökçeada Lise Kampüsü’nün, temel çalışmaları tamamlanmış ve Yurt binasının 2. kat kolon ve perde imalatlarına geçilmiştir.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech