Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale EMITT’te başarı ile tanıtılıyor

Çanakkale EMITT’te başarı ile

Çanakkale EMITT’te başarı ile tanıtılıyor

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)’nın bu yıl 21’incisi gerçekleştiriliyor. İstanbul’daki fuara bu yıl Çanakkale, iyi bir şekilde hazırlanarak katıldı.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Kültür Müdürü Kemal Dokuz, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu ve Çanakkale’nin önde gelen turizm temsilcileri katıldı. Çanakkale Belediyesi tarafından kurulan tanıtım standı ile Çanakkale başarı ile tanıtıldı.

Dünyanın beşinci, bölgemizin ise birinci büyük turizm fuarı olan EMITT’te 70 ülke ve yüzlerce şehir içerisinde Çanakkale başarı ile tanıtıldı. Çanakkale Belediyesi tarafından kurulan tanıtım standı ziyaretçiler tarafında büyük ilgi gördü. Fuarda kurulan tanıtım standında içerisinde, Çanakkale Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Çanakkale Belediyesi, Bozcaada Belediyesi, Gelibolu Belediyesi, Gökçeada Belediyesi, Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), Çanakkale Rehberler Odası (ÇARO), GESTAŞ, Çanakkale Ticaret Borsası ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Şubesi (TÜRSAB) yer aldı.

ABİDELER VE YEMEKLER ÖN PLANDA

Aynı zamanda tanıtımda Çanakkale’yi temsilen Truva atı maketi,  Şehitler Abidesi maketi, Çanakkale askerlerini ve Truva insanlarını temsil eden cansız mankenler tarafından sunum yapıldı. 190 metrekare alan içerisinde kurulan stantta belediyeler ait tanıtım stantları, bölgemize ait Ezine peyniri, efibadem, Geyikli zeytini gibi yöresel tatlarda ziyaretçilere tanıtıldı. Seramik ve ilimize ait heykellerin de hediyelik olarak verildiği standa, ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu.

2018 TROYA YILI İÇİN ÖZEL TANITIM

Fuara sık sık başka illerden temsilen gelen ziyaretçiler, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve önde gelen turizmciler tarafından karşılandı. Gelen ziyaretçilere özellikle stant çevresinde de afişler ile tanıtılan ‘2018 Yılı Troya Yılı Olsun’ kampanyası anlatıldı. Turizmciler, ‘2018 Troya Yılı’ kampanyası için uzun tanıtımlar gerçekleştirdi. Fuar, 20 Ocak’a kadar devam edecek fuara 140 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech