Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karadağ’dan Başkent Temasları

Karadağ’dan Başkent Temasları AK

Karadağ’dan Başkent Temasları

AK Parti 115. genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak için Ankara’ya giden Yeşim Karadağ bazı temaslarda bulundu.
Karadağ temasları kapsamında ilk olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ve Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de eşlik etti. Trakya Bölgesi il başkanları olarak uzun süredir ortak hareket eden başkanlar Mehmet Müezzinoğlu’na bölgeye verdiği önem ile ilgili teşekkür ettiler. Görüşmede İl Başkanları Bakan Müezzinoğlu ile Trakya ve Çanakkale yöresinde bakanlığın yaptığı yatırımlar hakkında istişarelerde bulundular.
Bakan Müezzinoğlu ziyaretinin ardından İl Başkanlarına Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler de katılarak Teşkilat işleri başkanı Mustafa Ataş’ı Genel Merkezdeki makamında ziyaret eden başkanlar Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile teşkilat üzerine istişarelerde bulundular. Referandum öncesine denk gelen ziyarette Ataş teşkilatlar hususunda il başkanlarına direktiflerde bulundu.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech