Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boğaz’ın Sultanları sonunu getiremedi

Boğaz’ın Sultanları sonunu getiremedi

Boğaz’ın Sultanları sonunu getiremedi

2017 CEV Bayanlar Challenge Kupasında son 16’da ülkemizi temsil eden Çanakkale Belediyespor, çeyrek finale kalma mücadelesinde dün Yunanistan’ın Olympiacos Praesus takımı ile karşı karşıya geldi.

Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’nda, 24 Ocak salı günü saat 17:00’da başlayan karşılaşmanın ilk seti Yunan takımı Olympiacos Praesus’un 25-20 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci sette daha iyi bir oyun ortaya koyan Çanakkale Belediyespor, bu seti de 26-24 geride bitirerek 2-0 geriye düştü. Bu sırada tribünde maçı izleyen yaşlı bir seyircinin fenalaşması üzerine maçta hazır bulunan sağlık ekipleri, seyirciye bulunduğu yerde ilk müdahaleyi yaptı. Talihsiz seyirci, ambulansa götürülüp tedavisine orada devam edildi.

Üçüncü sete hızlı başlayan temsilcimiz bu sette rakip takıma  bariz bir üstünlük kurarak seti 25-15 galip tamamladı. Çanakkale Belediyespor seyirci desteğini arkasına aldığı dördüncü sette de iyi bir oyun ortaya koydu. Çanakkale Belediyespor oyuncularının, hakemin kararlarına sık sık itiraz ettiği ve tribündeki seyircilerin de hakeme tepki gösterdiği bu seti, temsilcimiz 25-19 üstünlükle tamamladı. Maçı 2-0 mağlubiyetten 2-2 beraberliğe taşıyan Çanakkale Belediyespor, tie-break setinde Olympiacos Praesus takımına direnemeyince seti 15-9, maçı da 3-2 mağlubiyetle tamamlamış oldu. Çanakkale Belediyespor, Olympiacos Praesus takımı ile rövanş karşılaşmasını 7 Şubat’ta Yunanistan’da oynayacak.  Engin Ören – Aslı Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech