Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sokak defilesine yoğun ilgi

Sokak defilesine yoğun ilgi

Sokak defilesine yoğun ilgi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde ünlü mankenlerin katıldığı sokak defilesi gerçekleştirildi.  Altın fiyatlarının rekor kırdığı bu günlerde Günay Musayeva’nın 4 kiloluk altın elbisesi ile göz kamaştırdı.

Alışverişin gerçek karşılığı ihtiyacın karşılanması olsa da kadınlar için bambaşka ek anlamlar ifade ettiği artık tartışılmaz bir gerçektir. Biga Belediyesi tarafından düzenlenen Biga İndirimli Alışveriş Günleri de özellikle kadınlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğinde düzenlenen Biga İndirimli Alışveriş Günleri kapsamında sokak defilesi gerçekleştirildi. Etkinliğinin son gününde ünlü mankenler sokak defilesi sundu. Defile öncesi gerçekleştirilen bilgi yarışması ile indirimli alışveriş günlerine gelenler eğlenceli dakikalar geçirdi. Yarışmayı kazanan şanslı izleyicilere yine Biga’daki mağazalardan hediye çekleri verildi.

Sema Şimşek, Günay Musayevra, Yağmur Ayaz, Tatyana Tsikeviç, Tuğçe Sarıkaya, Marina, Federenko Yasemin Yeniay, Sibel Demiralp, Fırat Tepe, Batuhan Durman ve Aysun Baceoğlu gibi ünlü mankenlerin katıldığı defile, yoğun ilgi gördü.

Günay Musayeva’nın Bigalı bir kuyumcu tarafından yaptırılan 4 kiloluk altın elbisesi ile göz kamaştırdığı defilenin ardından Aysun Baceoğlu, Biga halkına konser verdi.

Etkinlik, çocuk yarışmaları, Hacivat Karagöz gösterisi, Erkan Obüs şov ve çok sayıda hediye dağıtımı ile devam etti. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, “Soğuk kış günlerine rağmen bizimle olduğunuz için teşekkür ediyorum. Hem esnafımıza destek olacağız hem de sokaklarımıza hareket katacağız” dedi.

(İHA)

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech