Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yağışlar devam etikçe Kriz Masası çalışacak

Yağışlar devam etikçe Kriz

Yağışlar devam etikçe Kriz Masası çalışacak

Çanakkale Belediyesi Kriz Masası Çanakkale’deki son durumu ve çalışmaları değerlendirdi. Kriz Masası’ndan sorumlu Park ve Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu ana aksların tarifte sürekli açık olduğunu belirtti. 24 saat boyunca ekiplerin çalıştığını belirten Koyuncu, şu ana kadar ciddi bir sorun ile karşı karşıya gelinmediğini ifade etti. Gelen şikâyetlerin tamamının değerlendirildiğini belirten Koyuncu ayrıca sokakta kalan vatandaşlar ve sokak hayvanları içinde çalışma yaptıklarını açıkladı.

Yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklar devam ederken Koyuncu kriz masasının çalışmaları ile ilgili şunları söyledi;

Çalışmalar hiç durmadan devam ediyor. Yağışlar ve soğuklar devam ettikçe çalışmalar da devam edecek.  Çalışmalar neticesinde ana akslar, ulaşım aksları her zamanki gibi açık tutuluyor. Şu anda ara sokaklara müdahaleye başladık. Ekip başlarımızdan gelen gözlemleri değerlendiriyoruz. Malzeme ve eleman sıkıntımız yok. Devam ediyoruz. Yürüyüş akslarına, alışveriş merkezlerinin, çarşıların olduğu yerlere elle müdahaleler devam ediyor. Tuzlama çalışmalarımız devam. Güzelyalı, Dardanos hattı çalışıyor. Şu anda greyderlerimiz oraları da açtı. Sanayi bölgesi mezarlık yolları, öğrenci yurtları Ardes çevresi tamamıyla açık ve trafik devam ediyor. Yağışın sürmesine rağmen biz de tuzlama ve yol açma çalışmalarımız ile sorunların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.

“MÜNFERİT VE UFAK ŞİKAYETLER ALIYORUZ”

“Genelde ara sokaklardan arabamı çıkaramadım, buraya biraz daha tuz atsanız, kürekle müdahale etseniz iyi olur gibi münferit şikâyetler var. Onları da ekiplerimiz sağlamaya çalışıyor. Burada da her şikâyeti burada değerlendiriyoruz ve aşağı yukarı bütün noktalara ulaşıyoruz. 444 17 17’den de vatandaşlarımız bize ulaşıyorlar. Aldığımız şikâyetler münferit ve ufak şikâyetler. Hayatın idamesini engelleyecek hiçbir durum şu anda yok. Aldığımız şikâyet ve gözlemlerde bu yönde zaten.” (Eren Aşnaz)

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech