Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale kara teslim

Çanakkale kara teslim Tüm

Çanakkale kara teslim

Tüm Türkiye’de beklenen ve etkili olan kar yağışı Çanakkale’de de kendini gösterdi. Cuma günü başlayan kar yağışı hafta sonu hayatı durdurdu. Beyazlara bürüne Çanakkale, hayalet şehre döndü.

Meteorolojinin uyarı üzerine uyarı verdiği soğuklar ve kar yağışı kendini gösterdi.  Çanakkale’de gece sıcaklığı -10’ları gösterirken gün içerisinde de -5’ler de devam etti. Yoğun kar birçok ilçede yolları kapatırken Karayolları ve Belediye tarafından güvenlik önlemler kırmızı sinyalde devam etti. Şehir içerisinde belediye tarafından tuzlama çalışmaları yapılırken, şehirlerarası yollarda kar küreme ve kurtarma araçları çalışmalarına ara vermeden devam etti.

ÇANAKKALE HAYALET ŞEHRE DÖNDÜ

Cuma gecesinden bu yana devam eden yağışlar nedeni ile Çanakkale hafta sonu beyaz örtüye büründü. Birçok işletme yoğun kar nedeni ile kepenk açmazken sokaklar ve caddeler bomboştu. Görüntüsü ile hayalet şehri andıran Çanakkale’de arabalar yollara çıkmadı. GESTAŞ tarafından ise yoğun sis nedeni ile vapurlar çalıştırılmadı.

KAR FIRSATI KAÇMADI

Belediye ekipleri tarafından gece saatlerinden itibaren caddelerde tuzlama çalışmaları yapılırken, gün içerisinde kaldırımlarda temizleme çalışmaları yapıldı. Kar aracı olan bazı vatandaşlar ise  yolların boş olmasını fırsat bilerek karın tadını çıkarttı. (Eren Aşnaz)

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech