Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu düşmanlık niye?

Bu düşmanlık niye? Çanakkale

Bu düşmanlık niye?

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın dün yaptığı Sur Belediyesi konusundaki açıklamayı sert bir dille eleştirip kınadı.

Yapılan açıklamada Başkan Gökhan’ın yaptığı açıklamalarda Oda yönetimini suçlar gibi göstermesine tepki duyarak, “Belediye Başkanı Ticaret Odası ile mi uğraşmalı? Bu başkana hiç yakışmıyor. Hele Odamızı, hiç ilgisi olmayan bir konu ile gündeme getirmesi kabul edilemez. O’nun sözünü ettiği konuda sponsorlar belli… Miller, Gestaş, Doğtaş, Kale, ictaş, Dardanel, Kolin, Kalyon, Özka, Saruhan oto. Ülgür Gökhan, yol yakınken bu tavrından vazgeçsin” denildi.

Ayrıca açıklamaya “Belediye başkanı Ülgür Gökhan katıldığı birçok toplantıda başkanımız Bülend Engin’in değişmesi gerektiğini belirtiyor. Amacının ne olduğunu anlamakta güçlük çekiyoruz. Kendisi hem odamızın üyesi hem de eski yönetimlerde görev aldı. Başkanımız önümüzdeki dönem için adaylığını açıkladı. Arzu ederse belediye başkanı Gökhan da aday olabilir. Ülkemizin geçtiği bu zor dönemden herkes gibi üyelerimiz de ekonomik olarak etkilenmektedir. ÇTSO yönetimi olarak bize düşen görev, birliği, beraberliği korumak ve tartışma ortamından uzak kalmaktır. Bu mahalde belediye başkanın yaptığı bu açıklamalara bir anlam veremiyoruz” diyerek devam edilip sonlandırıldı.

(Haber Merkezi)

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech