Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özer’den Liyakat Çağrısı

Özer’den Liyakat Çağrısı İl

Özer’den Liyakat Çağrısı

İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantıları ikinci oturumunda norm kadro sayısında yapılacak artış görüşüldü. Kadro artışının oylanmasından önce söz alan MHP’li Cahit Özer, eleman alımında adaletli olunmasını istedi ve ekledi: “AK Parti’den gelen listelerle bu kadrolar doldurulmasın.”

Kadro ihdası ve Yapıldak Köyü Saltık Mevkii’nde yapılacak İmar Planı değişikliğinin görüşüldüğü toplantıda gündem dışı konuşma yapılmadı. B-5 iller grubundan A-5 iller grubuna geçen Çanakkale İl Özel İdaresi’nde toplamda 69 kişilik bir kadro artırımı söz konusu olduğu öğrenildi.

MHP Grup Başkanvekili oylama öncesi söz alarak, “Çanakkale İl Özel İdaresi, B-5 iller grubundan A-5 iller grubuna geçti. Bu da toplam 69 kişilik bir kadro artışına sebep olacak. Bu müracaata açıldıktan sonra, özel idareye yapılan kadro alımında insanların umutlarıyla oynanmaması ve bu konuda adil olunması uyarısını yapmak istiyorum. AK Parti’den gelen listelerle bu kadroların doldurulmaması, müracaat eden bütün insanların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Çanakkale çocukları olduğunun unutulmamasını gerektiğini diliyorum. Burada adil bir şekilde, yani partinizdeki ‘Adalet’ kelimesinin uygulanarak bu elemanların alınması ikazını yapıyorum. Yoksa öbür dünyada yatacak yer bulamazsınız. Bu umutlarıyla oynanan insanların iki eli yakanızda olur.” dedi.

Gündem maddesi oybirliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna görüşülmek üzere devredildi.

(Eylem Gözeldere)

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech