Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerden yeni yıl mesajları

Siyasilerden yeni yıl mesajları

Siyasilerden yeni yıl mesajları

Kentin siyasi önderleri yazılı bir yeni yıl mesajı yayımlayarak, tüm vatandaşların yeni yıllarını kutladı.

Çanakkale Valisi  Orhan Tavlı: “Devletimizin ve milletimizin hayatında özel bir yeri olan Çanakkale’mizin başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla elbirliği ile çalıştığımız bir yılı geride bıraktık. 2017 yılında da hep birlikte daha güzel bir Çanakkale için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlayışla ilimizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemek, çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmanın çabası ve çalışması içerisinde olacağız.”

Çanakkale AK Parti Milletvekili Bülent Turan: “2017 yılı, Türkiye açısından tarihi bir kavşak olma noktasındadır. Türkiye, yönetimde istikrarı sağlamış, giderek kalkınan, terör sorununu çözmüş bir ülke olarak da yoluna devam edebileceği gibi, krizlerin, bunalımların hiç bitmediği bir ülke de olabilir. Elimize geçen anayasa değişikliği böyle bir fırsatın kapısını aralamaktadır. Bu vesileyle yeni yılın ülkemizde ve bölgemizde barış, huzur ve kardeşlik duygularını hâkim kılmasını ümit ederim.”

Çanakkale CHP Milletvekili Muharrem Erkek: “Yeni yıldan umutla beklediğimiz; askerlerimizin, polislerimizin şehit olmadığı, sivil yurttaşlarımızın ölmediği, bombaların patlamadığı, sokaklara korkusuzca çıkabileceğimiz, terörün son bulduğu, çocuklarımızın, kadınlarımızın istismarlara maruz kalmadığı, barış ve kardeşlik duygularının hakim olduğu, insan hak ve özgürlüklerinin güvence altına alındığı, cumhuriyetimizin, demokrasimizin temel değerlerinin sağlamlaştığı, tek adamlık heveslerinin son bulduğu bir yıl olmasıdır.”

Çan Belediye Başkanı Dr.Abdurrahman Kuzu: “15 Temmuz Şehitlerimizi ve geçmişten bu yana şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyor, yine 15 Temmuz gazilerimize ise şükran duygularımı sunuyorum. Yaşanan tüm acı ve travmalara rağmen, her birinin geride kalması umuduyla, 2017 yılının, ülkemiz adına, tüm insanlık adına hayırlar ve huzurlar getirmesini Yüce Yaradan’dan ümit eder,  dünya ve manevi hayatımızın en ulvi duygularla yaşanacağı, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum.”

(Haber Merkezi)

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech