Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklar Şair ve Yazarlarla Buluştu

Çocuklar Şair ve Yazarlarla

Çocuklar Şair ve Yazarlarla Buluştu

Çanakkale İl Halk Kütüphanesi’nin öncülüğünde çocuklar, yazar ve şairlerle buluşturuluyor. 2000 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen imza günlerinin son konukları; Aşkın Güngör, Habib Bektaş ve Aytül Akal oldu.

Yazar-öğrenci buluşmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Çanakkale İl Halk Kütüphanesi Müdürü Osman Zeki Coşar, “Çocukların, gençlerimizin hayal gücünü besleyecek, fikir yürütmelerine yardımcı olabilecek ve kendilerini ifade etmelerini sağlayarak, ilkokul ve ortaokul seviyesinde öğrencilerimizin okuma sevgisi ve alışkanlığını artırarak çocuk yazarların hedef kitlesinin yönelik interaktif buluşmalarını sağlamak amacıyla çocuklar yazar ve şairler ile buluşturuluyor. Çocuk okuyucularımızı yazar ve şairlerimizle buluşturma etkinliğinin ilki 23. Mart’ta Aşkın Güngör, daha sonra 10 Nisan’da Habib Bektaş ve üçüncü ve son olarak da 4 Mayıs’ta Çocuk kitapları Yazarı Aytül Akal’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Çocuklarımızdaki ilgisi, coşkusu ve katılımları bizleri çok sevindirdi.” dedi.

İlgi ve katılımın yoğun olduğu etkinliğe, çevre köy okullarımızdan da öğrenciler taşındı. Etkinliklere toplamda 35 Okul ve 2000 öğrencimizin katılımı sağlandı. Öğrencilerin yanı sıra yetişkin okuyucular da sohbetlere katılarak kitap imzalattı.

Çocukların yazarlarla karşılıklı soru cevap şeklinde sohbet edebileceği ortam yaratılmasının ardından çıkışta kitaplar imzalandı. Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech