Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Devletimizin aldığı tedbirleri destekliyoruz”

Başkan Semizoğlu: “Sağlık olmazsa

Başkan Semizoğlu: “Sağlık olmazsa hiçbir şey olmaz”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, geçtiğimiz gün açıklanan büyüme rakamları ve alınan yeni koronavirüs tedbirleri hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Semizoğlu, alınan yeni tedbirler ile ilgili, “Sağlık olmazsa hiçbir şey olmaz. Devletimizin aldığı tedbirleri destekliyoruz” derken, büyüme rakamları ile ilgili, “Ülkemizin büyüme rakamları iş dünyamıza moral oluyor” açıklamalarında bulundu.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, geçtiğimiz gün iki farklı konuda önemli açıklamalarda bulundu. Açıklanan büyüme rakamları ve alınan yeni koronavirüs tedbirlerini değerlendiren Başkan Semizoğlu, “Devletimizin aldığı tedbirleri destekliyoruz” dedi.

“Temel şart sağlığımızın yerinde olmasıdır”

Alınan yeni tedbirler ile ilgili Başkan Semizoğlu, “Gerek ekonomi çarklarının dönmesi gerekse diğer tüm sektörlerin idamesi için ilk ve temel şart sağlığımızın yerinde olmasıdır. Her anlamda zor bir dönemden geçtiğimiz koronavirüs salgınında, toplum olarak topyekün maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalıyız. Devletimizin aldığı tedbirleri destekliyoruz. Bu tedbirlere eksiksiz riayet etmek temel vatandaşlık görevimiz ve bu süreçte öncelikle vicdani yükümlülüğümüzdür” dedi.

“Daha fazla üretmek gibi önemli bir misyon taşıyoruz”

Büyüme rakamları ile ilgili ise, “Eski günlerimizden daha iyi günlere ulaşılmak için iş dünyası olarak Devletimiz tarafından öngörülen tedbirlere harfiyen uymak ve bu dönemde daha fazla üretmek gibi önemli bir misyon taşıyoruz.

“2021 yılına daha fazla umutla bakıyoruz”

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanınız Sayın Ruhsar Pekcan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ve TCMB Başkanımız Naci Ağbal’ın katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, Yönetimi ve TOBB Sektör Meclisi ile yapılan toplantının olumlu sonuçlarını çok kısa sürede tüm iş alemi olarak göreceğimize inanıyorum. Bu olumlu göstergeler ışığında iş dünyası olarak 2021 yılına daha fazla umutla bakıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech