Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA mazbatayı aldı

Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi

Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımları ile kongre heyecanı yaşayan DEVA Partisi’nde, geçtiğimiz gün mazbata heyecanı yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde büyük bir katılım ile İl Kongresi’ni gerçekleştiren DEVA Partisi’nde, geçtiğimiz günlerde bambaşka bir heyecan yaşandı. İl Kongresi sebebiyle partinin genel başkanı Ali Babacan’da Çanakkale’ye gelmiş ve Çanakkale özelinde açıklamalarda bulunmuştu. Babacan’ın özellikle esnaf ile olan görüşmeleri ve daha sonrasında yaptığı açıklamalar akılda kalıcı olmuştu.

DEVA Partisi İl Başkanlığı geçtiğimiz gün mazbata heyecanı yaşandı. Mazbata İlçe Seçim Kurulu tarafından kurucu il başkanı Berkan Karaca’ya teslim edildi. Yönetim Kurulu üyeleri de adliyedeydi.

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Berkan Karaca, sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımında, “DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanlığı olarak İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. Çanakkale’mize, memleketimize faydalı işler yapmak, dertlerine DEVA olmak için çok çalışacağız. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech