Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vakalar aldı başını gidiyor

Çanakkale Belediyesi tarafından, geçtiğimiz

Çanakkale Belediyesi tarafından, geçtiğimiz gün, Çanakkale Merkez’in güncel koronavirüs haritası paylaşıldı. Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından edinilen bilgilerin paylaşıldığı haritada, Çanakkale Merkez’in tepeden tırnağa, kırmızıya döndüğü gözlendi. Hemen hemen her mahallede vakalar artış gösterirken, tedbirlere eskisinden daha fazla uymak zorunluluk haline gelirken, aynı zamanda tedbirler hayati önem taşıyor.

Bir başkasının hayatını da tehlikeye attığımız, aşırı derecede bulaşıcı bir hastalık olan koronavirüs salgını, seyrini arttırarak sürdürüyor. Vakalar Çanakkale Merkez’de artış gösterirken, güncel duruma ilişkin Çanakkale Belediyesi tarafından harita paylaşıldı.

Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından edinilen bilgiyi paylaşan, Çanakkale Belediyesi, kıpkırmıza dönen haritanın görselini paylaşarak, evde kalmanın, başta kendimiz, sonra ise sevdiklerimiz için hayati öneme sahip olduğunu gözler önüne serdi.

Belediye tarafından yapılan paylaşımda, “vaka sayısının yüzde 100 arttığı kentimizde hayatı evlere sığdırmak zorunda kalmayacağımız güzel günlerin gelmesi için; maske, mesafe ve hijyen” ifadeleri kullanıldı.

Paylaşılan haritada ise her mahallede, koronavirüs pozitif vakalarının olduğu ve her mahallede dikkat edilmesi, kurallara ve tedbirlere harfiyen uyulması, güzel günler yaşamak istiyorsak şart olarak görüldü.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech