Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Onlar Çanakkale’nin gururu

Çanakkaleli iki başarılı kadın,

Çanakkaleli iki başarılı kadın, Türkiye’nin farklı bölgelerinde, bambaşka uzmanlık alanlarında, üst düzey görevlerde çalışmalarına devam ediyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Serap Öbekçi ve İyi Tarım ve Organik Tarım Daire Başkanlığı’nda görevlendirilen Başak Egesel, Çanakkale kadınının gücünü Türkiye’ye göstermeye devam ediyorlar. Başarılı çalışmaları ile Çanakkale’nin gururu oldular.

Çanakkale’nin iki başarılı kadını, bu sene içerisinde iki önemli göreve geldiler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanlığında, Projeler Şube Müdür yardımcılığı görevini başarı ile yürüten, Çanakkaleli Serap Öbekçi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından, Etüd ve Projeler Daire Başkanı olarak atanmıştı.

Çanakkale’nin bir başka başarılı ismi ise, uzun yıllar boyunca İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü görevini yürüten Başak Egesel…

Egesel’in çalışmaları Ankara’nın dikkatini çekmiş olacak ki, Egesel son görevlendirmelerde, İyi Tarım ve Organik Tarım Daire Başkanlığı’na atandı. Önümüzdeki günlerde Ankara’da çalışmalarına devam edecek olan Başak Egesel için tarım sektörü çalışanları “Kendi ismi gibi bölgemizden Başkentimize başak verdi” yorumunda bulundular.

Çanakkale’nin iki başarılı kadını, İstanbul’da ve Ankara’da çalışmalarını başarı ile sürdürmeye devam ediyorlar.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech