Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OSB’de çalışmalar hızla devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde, Ezine Gıda

Geçtiğimiz günlerde, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hacı Arslan Uzan ve İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ferhat Güvel, OSB içerisinde saha incelemelerinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde, Ezine Gıda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hacı Arslan Uzan, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ferhat Güvel ve OSB Genel Müdürü Alper Altınok, alan içerisinde saha incelemesinde bulundular.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Altınok, sosyal medya hesabından yapmış olduÄŸu paylaşımda, “Ezine Gıda Ä°htisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Sayın Dr. Hacı Arslan Uzan ve Çanakkale Sanayi ve Teknoloji Ä°l Müdürü Sayın Ferhat Güvel ile birlikte saha incelemesinde bulunduk.

Kaldırım döşemesi baÅŸladı. Elektrik ana hat çalışmamız yüzde 92 tamamlandı. Ä°dari binamızın son kat betonu döküldü. Duvarları baÅŸladı. Elektrik iç hatlarımız son hızla devam ediyor. Aydınlatma dileklerinin alt betonları dökülüyor. Çanakkale’mizin kaderini deÄŸiÅŸtirecek projede her ÅŸey güzel oluyor” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ãœnsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech