Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Babacan Çanakkale’de

Demokrasi ve Atılım Partisi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) bugün, günlerdir hazırlığı yapılan ve merakla beklenen İl Kongresi’ni, Kolin Hotel’de gerçekleştirecek. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da katılımları ile gerçekleşecek olan kongre programı parti tarafından belirlendi. Sabah erken saatlerde başlayacak olan etkinlikler, akşam Babacan’ın, Çanakkale’den ayrılışına dek sürecek. Genel Başkan Ali Babacan’ın Kolin Hotel’de gerçekleşecek olan programdaki konuşması ise saat 16.00’da.

DEVA Partisi kurulduğu günden bu yana teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdü. Genel Başkan Ali Babacan önderliğinde, Çanakkale kadroları birer birer oluşturuldu. Kurucu İl Başkanı Av. Berkan Karaca, seçildiği günden bu yana, ilçe kongrelerini biz hayli hızlı organize etti. İlçe Başkanları belirlendikten sonra ise sıra İl Kongresi’ne geldi.

Günlerdir hazırlığı devam eden İl Kongresi için saha çalışmaları yapıldı. STK, Odalar, Siyasi Partiler başta olmak üzere, toplumun dinamikleri gerçekleşecek olan Kongreye davet edildiler.

İl Kongresi, bugün Kolin Hotel’de gerçekleşecek. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da katılımları ile gerçekleşecek olan kongrede, Babacan’ın konuşması saat 16.00’da. Öte yandan Kayserili Ahmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan DEVA Partisi İl Binası’nın açılışı ise saat 13.00’te gerçekleşecek.

DEVA Partisi İl Başkanlığı tarafından kongre programı kamuoyu ile paylaşıldı.

Programa göre; STK ile kahvaltı saat 9.30, esnaf ziyareti saat 11.30, İl Binası açılışı saat 13.00, basın sohbeti saat 14.30, İl Kongresi başlangıcı saat 15.00, Genel Başkan konuşması saat 16.00, Lapseki İlçe Binası açılışı saat 17.30.

Genel Başkan Ali Babacan, İl Başkanlığı tarafından paylaşılan programa göre, saat 18.30’da İstanbul’a hareket edecek. 

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech