Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aktaş Sağlık kurumlarının yöneticileri ile bir araya geldi

Vali İlhami Aktaş, sağlık

Vali İlhami Aktaş, sağlık kurumlarında görev yapan yöneticiler ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Vali İlhami Aktaş, geçtiğimiz gün sağlık kurumlarında görev yapan yöneticiler ile bir araya geldi.

Çanakkale ValiliÄŸi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Toplantı Salonu’nda gerçekleÅŸtirilen toplantıya; ÇOMÃœ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Ä°l SaÄŸlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çanakkale Onsekiz Mart SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Prof. Dr. Muhammer Karaayvaz, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi BaÅŸhekimi Dr. Ufuk Tali ve ÇOMÃœ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir katıldı.

Toplantıda; İlimizde devam eden sağlık yatırımları, sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımıza daha kaliteli götürülebilmesi için yapılması gereken çalışmalar, Koronavirüs sürecinde Çanakkale genelindeki son durum, alınan tedbirler, yapılan denetimler ve pandemi ile mücadele sürecinde uygulanan tedbirler değerlendirildi.

Yapılan değerlendirmelerin ardından Vali İlhami Aktaş, başhekimlere ve yöneticilere sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunda talimat vererek çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı, karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech