Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Prof. Dr. Şener, “Çok ciddi iyi haber”

Prof. Dr. Alper Şener,

Prof. Dr. Alper Şener, koronavirüs vakalarının bir hayli arttığı, içinde bulunduğumuz bu günlerde müjde gibi bir haberi kamuoyu ile paylaştı. Şener, aşı ile ilgili uzman bir ekipten gelen bir haber diyerek, “Çok ciddi iyi haber” ifadelerini kullandı. “Sonuç çok iyi” dedi.

Dünyanın gözü kulağı, koronavirüs aşısına kenetlendi. Uzun zamandır denemelerinin yapıldığı, üzerinde çalışışan aşı ile ilgili nihayet somut adımlar atıldı. Aşı gözle görülür bir hale geldi ve sonuçlarının da olumlu olduğu dünya kamuoyu ile paylaşıldı. Aşı ile ilgili Prof. Dr. Alper Şener tarafından çok önemli bir paylaşımda bulunuldu. Şener, aşı ile ilgili çalışmaların çok iyi sonuç verdiğini belirtti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Çok ciddi iyi haber. Enfeksiyon sonrası antikor yanıtı 6 aydan uzun süre sabit kalıyor. Aşı ve immunoloji konusunda uzman bir ekipten gelen en kapsamlı çalışma. sonuç çok iyi” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech