Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kulüplerde koronavirüs gerginliği

Türkiye genelinde, koronavirüs vakalarında

Türkiye genelinde, koronavirüs vakalarında artış yaşanırken, Çanakkale’de de ciddi bir şekilde vakalarda artış olduğu biliniyor. Spor kulüplerinde ise birer birer, pozitif sporcuların olduğu kamuoyuna açıklanırken, sporcular ve teknik ekipler ise, kendilerini virüsten korumak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Türkiye’de vakalarda ciddi bir şekilde artış sürerken, spor müsabakaları da seyircisiz ve koronavirüs tedbirleri alınarak devam ediyor. Çanakkale’nin iki temsilcisi Çan Gençlik Kalespor ve Çanakkale Belediyespor ise liglerde her hafta müsabakalar oynuyorlar.

Çan Gençlik Kalespor’da bir sporcunun koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine, kulübün müsabakaları 3 hafta ertelenmişti. Çanakkale Belediytespor’da ise henüz istenmeyen bir haber duyulmadı.

Belediyespor’un maçlarında ise ufak detaylar dikkat çekti. Başantrenör Vedat Mekik ve yardımcı antrenör Sezgin Karpuz’un maç boyunca maskelerini çıkarmadıkları gözlendi. Ayrıca, takım her mola aldığında, sporcuların kolonya ve dezenfektan kullandıkları, topların dahi havlu ve dezenfektan ile silindikleri gözlendi.

Öte yandan koronavirüs tedbirleri kapsamında, topların oyun dışında, sürekli olarak dezenfektan ve havlu ile temizlendikleri görüldü. Spor kulüpleri, artan vakaların olduğu bir ortamda, her hafta sahaya çıkmayı sürdürüyorlar. Pandemi koşullarında ise hem kendilerini virüsten korumaya çalışıyorlar hem de zafer için ellerinden geleni yapıyorlar.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech