Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ekim Geçidi” yolu yarıladı

7 Kasım’da kapılarını ziyaretçilerine

7 Kasım’da kapılarını ziyaretçilerine açan çevrimiçi serginin kapanmasına 2 hafta kaldı. “Ekim Geçidi”  30 Kasım’da sona erecek.

7 Kasım’da kapılarını ziyaretçilerine açan çevrimiçi serginin kapanmasına 2 hafta kaldı. “Ekim Geçidi”  30 Kasım’da sona erecek. Bu sene on dokuzuncusu düzenlenen “Ekim Geçidi” pandemi nedeniyle 7-30 Kasım tarihleri arasında dijital ortamda yayınlanıyor.

Ülkemizin çeşitli merkezlerinde Ekim ayından başlayarak Kasım ayı sonlarına kadar açılışları süren ve bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Çanakkale’de 10.’su düzenlenen “Ekim Geçidi” disiplinler arası karma sergisi, ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve Çanakkale Seramik Müzesi katkılarıyla gerçekleşiyor. Sergide; İstanbul, Ankara, Adana, Afyon, Bursa, Trabzon, Çanakkale, Eskişehir, Muğla, Balıkesir, Antalya, Kastamonu, Nevşehir, Bolu, İzmir, Çankırı, Uşak, Konya, Kayseri, Kırıkkale, Almanya, Hollanda, Avusturya, Fransa, Norveç, Belçika ve İngiltere’de sanatsal üretimlerini sürdüren 106 katılımcının eserleri yer alıyor.

Pandemi nedeniyle sergi bu sene, çevrimiçi olarak,  Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi ve ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin internet sayfalarından meraklısıyla buluşuyor.

Ş. Ezgi Tuncel

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech