Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇASİAD üye ziyaretlerine devam ediyor

ÇASİAD üye ziyaretlerine hız

ÇASİAD üye ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün yönetim kurulu üyeleri, üye ve işyeri ziyaretinde bulundular.

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Semih Başaran, Yönetim Kurulu Üyeleri Z.Mert Öztürk, A.Burak Kunt, Özge Aretlik ile birlikte ÇASİAD Üyeleri Mehmet Şahin ve Mehmet Yağcı’yı iş yerlerinde ziyaret ettiler.

Üye ziyaretlerine hız kesmeden devam eden ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri mümkün olduğunca üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek istek ve önerilerine başvurmaya özen gösteriyor.

Ziyaretlerde üyelerle faaliyet konuları, Çanakkale’nin genel durumu, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran derneğin hedefleri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Başaran üyelerimiz ile sürekli iletişim halinde olduğumuz COVİD-19 pandemi döneminde alınan tedbirler kapsamında faaliyetlerimize ara vermiş olsak ta ortak paydanın Çanakkale olduğu bir bağ kurmayı hedeflediğimiz bu dönemde üyelerimizin sorunlarını dinleyerek çözümler üretmeyi amaçlıyoruz, dedi.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran’ın ÇASİAD Üyeleri Mehmet Şahin ve Mehmet Yağcı’ya ÇASİAD Kurucusu Rahmetli Tuğrul Erdoğdu Aksoy’un yazdığı “Bir Yaşam Şehir Çanakkale” adlı kitabını hediye etmesiyle ziyaretler son buldu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech