Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga’ya demiryolu gelecek mi?

ÇTSO Kasım ayı meclis

ÇTSO Kasım ayı meclis toplantısında, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu demiryolu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Semizoğlu, “Biga’ya demiryolu gelmesinde çok ciddi bir çalışma var” ifadelerinde bulundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı meclis toplantısı geçtiğimiz gün online olarak gerçekleşti. Pandemi koşullarından dolayı uzaktan bağlantı ile video konferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu Biga’ya gelmesi planlanan demiryolu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Demiryolu ile çok kısa bir şey söylemek istiyorum. Biga’ya kadar gelmesi ile ilgili çok agresif bir çalışma var. Ama takdir ederseniz ki Çanakkale Merkez özellikle çok ağır bir sanayi olmadığı için bunu istemek biraz israf olur diye düşünüyorum. Burada Biga, Çan ve 1915 Çanakkale Köprü bağlantısı olması bölgemiz için daha efektif olacaktır. Biliyorsunuz köprümüzden demiryolu bağlantısı da geçecekti. Daha sonra statik sebeplerden bu iptal oldu. Ama Biga’ya kadar demiryolu gelmesinde çok ciddi bir çalışma var. Çanakkale bölgesi Ticaret ve Sanayi Odaları ve Borsa Başkanları olarak gündeme taşıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech