Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Asıl Rekortmen

Sanıyor musunuz rekortmen olan aslında Faik Soyman!!

Hayır efendim hayır onun fotoğraflarını çeken insandır asıl rekortmen. Şimdi şöyle düşünün Şahika nefesini tutuyor suya dalıyor. Fakat o dalmadan önce su altında; nefesini tutmuş, parmağı deklanşörde duran birisi var…

1)Bu kişi Faik Soyman’dan daha önce nefesini tutmaya başlamış. (gerçek bir emekçi)

Faik Soyman suya giriyor ve ağırlığa tutuna tutuna suyun dibine gidiyor. Fotoğrafçı ne yapıyor? Kendi çabasıyla, ayaklarını çırpa çırpa iniyor. Ara ara daha derine inip farklı açılardan basıyor deklanşöre… Bazen bakıyor olmamış! Bu fotoğraf like almaz! Biraz yukarı yüzüyor ordan çekiyor. Bakın dikkatinizi çekmek istiyorum bütün bu süreçte NEFESİ TUTUKLU!

2)Faik güle oynaya inerken fotoğrafçı bir aşağı bir yukarı yüzüp duruyor. (daha fazla efor)

Derken Faik yüzeye çıkıyor. Fotoğrafçı son ana kadar hala su altında fotoğraf çekimine devam ediyor. Tekneye çıkıldığında bütün tebrikler Faik Soyman’a gidiyor o tebrik anlarını fotoğraflayan yine aynı kişi. Görünmez kahraman. Nefesini tuttuğu yetmiyor gibi, Kendini de tutuyor. Öne atılıp asıl rekortmen benim demiyor! Diyemiyor!!

3) Suya önce girip nefes tutan, sudan sonra çıkıp nefes tutan kişi bu kişi. Rekortmen olan emekçi fotoğrafçıdır. ALKIŞ.

Yumurta fiyatlarındaki artışın tek sorumlusu sensin Body Builder!

Body Building yani vücut geliştirme yani kas yapmaca işiyle uğraşan dostlarımızı imrenerek seyrediyorum fakat bu dostlarımız; kaldırdıkları ağırlıkları abarttıkları gibi yeme içme mevzularını da -bir hayli- abartıyorlar.

Sözü rakamlara bırakıyorum.

Bir vücut geliştirici rutin bir antrenmandan sonra -en az- 10 (ON) tane yumurta yer. Kahvaltılarını da yumurta ağırlıklı yapan vücut geliştirici dostlarımızın -kaba hesapla- haftalık tükettiği yumurta sayısı 50 (ELLİ) adettir. 50 adet!! İnanılır gibi değil!!! Sonra ne mi oluyor?

Mahalle bakkalı daha çok sipariş veriyor. Üretici daha çok yumurta üretmek istiyor. Önce fiyatları 3-5 artırıyorlar bakıyorlar ki talep devam ediyor. Bir 3-5 daha, bir 3-5 daha… Yumurtanın tanesi oluyor 4-5 TL. Yuh!!!

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech