Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vakit birlik olma vaktidir”

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Organize

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurulu’nda, yönetim kurulu başkanı Fahrettin Ersoy seçilmişti. Ersoy seçim sonrası yapmış olduğu açıklamada, “Çanakkale üretici kazandı” demişti. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ise genel kurulla ilgili değerlendirmede bulundu ve “Vakit, birlik olma vaktidir” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Organize Sanayi Bölgesi’nde seçim heyecanı yaşandı. Beyaz ve sarı listenin yarıştığı seçimlerde, zaferle çıkan isim Fahrettin Ersoy olmuştu. Ersoy, Çanakkale OSB’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Gerçekleşen genel kurulla ilgili Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, değerlendirmede bulundu.

“Seçimler de, seçilenler de çok özeldir”

Üzen, “OSB  girişimcileri,  her şeye  rağmen varlıklarını sürdüren, istihdam  yaratan, üretim  sağlayan özel girişimcilerdir. OSB’deki  her  müteşebbis;ekonomimizi,  sanayimizi, iş  kapasitemizi artırmak isteyenlerden, bir  anlamda vatana  ve  millete borç ödeyenlerden müteşekkildir. Böylesine  özel bir kesimin seçimleri de, seçilenleri de çok özeldir.

“Bize bir ve beraber olmak yaraşır”

Listelerin  renkleri  ister  sarı,ister  beyaz  ne  olursa  olsun  biz  aslında  kırmızı  ve  beyazız, Türkiye’yiz. Eski, yeni  demeden, şerh  düşmeden,  aması ve belkisi  olmadan  her  dönem  değerlidir. Kulak  çınlatarak, sesimizi  yükseltemeyiz. Profesyonellik,üstüne  katmakla  olur. Başarı,  değer  yaratmak,  değerleri  korumak ve değer katmakla  mümkündür. Birlik  ve  beraberlikle kazanılan  bir  Çanakkale  cephesinin  bulunduğu  yerde,  bize  bir  ve  beraber olmak yaraşır. Çünkü birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır

Şimdi  yapılacak olan,enerji  tüketen  ne  varsa  kenara  bırakıp, yeni yönetimin  önünü  açmak,güç  vermek,  teşvik  etmek,  motive  etmektir.  yeni  yönetimimizin  de alacakları her  kararda, uygulayacakları her projede, girişimcilerimizin ve bölgemizin çıkarlarını gözeteceğine inancım tamdır. Daha fazla katma değer yaratacaklarını şüphem  yoktur” ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech