Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hafta sonu yazı yaşadık

Çanakkaleli vatandaşlar, son günlerde

Çanakkaleli vatandaşlar, son günlerde serin seyreden havaların ardından hafta sonu güneşi gördü. Sıcaklıklar 25 dereceyi bulurken, halk kordona akın etti. Vatandaşlar Kasım ayına günler kala, resmen yazdan kalma bir hafta sonu yaşadılar. Çanakkale’de bir anda montlar ortadan kalktı ve kısa kollu tişörtlere geri dönüldü.

Ekim ayının son haftası oldukça ılık geçiyor. Son birkaç haftadır serin seyreden havalar, bu hafta itibariyle yavaştan ısınınca çok sayıda kentli kordona akın etti. Hafta sonu çocuğunu, eşini dostunu yanına alan vatandaşlar deniz havası alarak güneşin tadını çıkardı.

Çanakkale’de hafta sonu sıcaklıklar neredeyse 27 dereceye kadar yükseldi. Montla gezerken bir anda montlar raflara kaldırıldı ve kısa kollu tişörtlere geçildi. Gün ortasında sıcaklıklar 27 dereceye çıkarken, akşam saatlerinde ise serinlik kendisini hissettirdi ve sıcaklıklar 10 dereceye kadar düştü.

Çanakkale’de Pazartesi ve Salı günleri de güneş beklenirken, Çarşamba günü yağışlı havanın etkili olması ve sıcaklığın 20 dereceye düşmesi öngörülüyor.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech