Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamsi pazara 20 Liradan giriş yaptı

Mevsiminin gelmesiyle, Cuma Pazarı

Mevsiminin gelmesiyle, Cuma Pazarı tezgâhlarına ilk kez bu hafta giriş yapan hamsi kilosu 20 TL’den müşteriyle buluştu. Omega deposu hamsi, özellikle koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde, vatandaşlar tarafından bolca tüketilecek gibi durdu. Özellikle et fiyatlarının bir hayli uzak olması vatandaşları hamsiye yönlendirecek.

Mevsiminin gelmesiyle, Cuma Pazarı tezgâhlarına ilk kez bu hafta giriş yapan hamsi kilosu 20 TL’den müşteriyle buluştu. Cuma Pazarı balıkçı esnafı hamsiye ilgiden memnun olduğunu bildirirken, Palamut tezgâhtan kalkmadan çok yoğun bir ilgi beklemediklerini ifade etti.

Özellikle koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde, sağlıklı ürünler vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde tüketiliyor. Hijyen kurallarına harfiyen uymaya çalıştığımız bu günlerde, virüs belası yüzünden vatandaşın beslenme alışkanlıkları da değişti. Özellikle meyve ve sebze tüketiminin arttığı günümüzde, kentliler sağlıklı gıdaya ulaşabilmek için her yolu deniyorlar. Tüketecekleri ürünleri seçerek ve kaliteli bir şekilde temin etmeye çalışıyorlar.

Bu hafta pazarda görülen müjde ise hamsinin artık tezgahlara giriş yapması oldu. Kıymanın kilosu 40 TL iken hamsinin kilosunun 20 TL olması yüzleri gülümsetti. Satıcının da alıcının da memnun olduğu tezgahlarda, palamut ve hamsi en popüler yiyecekler oldu. Omega deposu balık, et fiyatlarının yüksek olması sebebiyle, artık daha çok tüketilecek gibi duyuyor.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech