Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Başkan Yıldırım güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Kurultayı Çanakkale İl Kongresi dün saat 13.00’de İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Tek aday olarak gidilen kongrede, mevcut İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Kurultayı Çanakkale İl Kongresi dün saat 13.00’de İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Pandemi tedbirleri kapsamında girişte ateş ölçümü yapıldı ve sosyal mesafe kuralına uygun oturum şekline özen gösterildi. Ayrıca sosyal mesafe kuralına uyması maksadıyla boş bırakılan koltuklar Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla donatıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açılan programda MHP Çanakkale İl Başkanlığı faaliyet raporu ve mali raporun okunmasının ardından siyasi konuşmalar bölümüne geçildi.  Kongrenin en dikkat çekici başlıkları arasında Ermenistan’ın Azerbaycan’daki sivillere yönelik saldırıları yer aldı. “Tek millet iki devlet” sloganı sıklıkla tekrarlandı.

Cumhur İttifakı Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın da katıldığı kongreye AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’da telgraf aracılığı ile selamlarını gönderdi. MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz ve İzmir milletvekili Hasan Kalyoncu da Kongre’de söz aldı.

Son olarak 12. Dönem Çanakkale MHP İl Başkanı ve 13. Dönem İl Başkanlığı’nın tek adayı olan Ali Tuğrul Yıldırım Devlet Bahçeli tarafından Çanakkale Kongresi için gönderilen mektubu okuyarak siyasi konuşmalar bölümünü kapattı.

Siyasi Konuşmaların ardından pandemi nedeniyle tedbir alınarak gerçekleştirilen ve il başkanlığı için tek adayın yer aldığı aday seçimleri bölümüne geçildi. Mevcut Başkan Ali Tuğrul Yıldırım güven tazeledi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech