Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çevre dostu yatırımlar devam edecek”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz gün Entegre Katı Atık Yönetimi EKAY Projesi kapsamında, SUEZ Çanakkale RR tarafından yapılan yatırımları yerinde inceledi. İncelemeler sonrası Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Çevre dostu yatırımlar devam edecek” değerlendirmesinde bulundu.

ÇAKAB Birlik Başkanı ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, beraberindeki heyetle, geçtiğimiz gün EKAY Projesi’ni yerinde inceledi. Entegre Katı Atık Yönetimi (EKAY) Projesi kapsamında, SUEZ Çanakkale RR Atık Hizmetleri A.Ş tarafından yapılan çevre yatırımlarının incelenmesi hususunda, teknik inceleme düzenlendi.

 Belediye tarafından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekibin de eşlik ettiği teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak SUEZ firması yetkilileri tarafından çöp depolama sahası içerisinde yapımı devam eden yatırımlara ilişkin sunum gerçekleştirildi.

Yatırımlara ilişkin yapılan bilgilendirme sunumunun ardından yerli ve yabancı uzmanların rehberliğinde gerçekleşen inceleme gezisinde, EKAY projesi kapsamında ilerleyen Gazdan Enerji Üretim Tesisi, Mekanik Biyolojik Arıtma Tesisi İnşaatı ve Depolama Sahasında yapılan genişletme çalışmaları yerinde incelendi.

Atıktan enerji ve hammadde geri kazanımı sağlayan ve Sıfır Atık hedeflerine katkı veren bu yatırımları memnuniyetle karşılayan Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesi’nin çevre dostu yatırımlara devam edeceğini vurguladı” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech