Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zileli, “Yapılan zamlar helal olsun”

Eceabat Belediyesi Personeli Limited

Eceabat Belediyesi Personeli Limited Şirketi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuca bağlandı. Konuyla ilgili konuşan Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, “Tüm arkadaşlarımız ile büyük bir aileyiz. Çalışan arkadaşlarımıza yapılan bu zamlar helal olsun” dedi.

Eceabat Belediyesi Personel Limited Şirketi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuca bağlandı. Geçtiğimiz gün belediyede imzalar atıldı ve işçilerin merakla bekledikleri konu çözüme kavuşmuş oldu.

“Emeğin pazarlığı olmaz”
Yaşanan süreçle ilgili bilgilendirmede bulunan Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, “Eceabat Belediyesi’nde çalışan tüm arkadaşlarımızla büyük bir aileyiz. Siz kardeşlerimizle birlikte Eceabat halkına güler yüz ve iyi hizmet etmeye çalışıyoruz. Eceabat’ımızın güzelleşmesi için canla başla çalışan arkadaşlarımıza yapılan bu zamlar helal olsun.

Her zaman dediğimiz gibi emeğin pazarlığı olmaz. Vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmak için gece gündüz hep beraber çalışıyoruz ve yaptığımız hizmetlerle halkımıza faydalı olmayı amaçlıyoruz. Belediyecilik hizmetlerinde hakkaniyet ölçülerini gözetiyorsak çalışanlarımızın da emekleri karşılığında alacağı ücretler konusunda Sendikamız ile masaya oturduk. Hakkınız olan ne varsa hepsini sözleşmeye dahil ettik. Siz varsanız biz varız, siz varsanız Eceabat Belediyesi var anlayışıyla bu sözleşmeyi imzalıyoruz” dedi.

“Alın teri üzerinden pazarlık yapmayan başkanımıza teşekkür ederiz”
Yaşanan sürecin sonunda imzaların atılması ile ilgili Hak İş Konfederasyonu Hizmet İş Sendikası Çanakkale İl BAşkanı Vedat Yılmaz ise, “İmzamız işçinin kararıdır ilkesinin bir kez daha yolumuzu aydınlattığını görüyoruz. Yapılan Toplu İş Sözleşmesi ile birlikte Eceabat Belediyesi Personel Limited Şirketinde çalışan emekçi kardeşlerimizin günlük yevmiyelerine 1.Yıl  yüzde 15,2.Yıl  yüzde 15 , 3.Yıl yüzde 15…  Sosyal hak ve ikramiyelerine de yüzde 100 oranında zam yapılmıştır.

Toplu iş sözleşmesi görüşmemizin ilk oturumunda anlaşma sağlanarak işçinin alın teri üzerinden pazarlık etmeyen Belediye Başkanımız Saim Zileli’ye Sendikam ve Konfederasyonum adına teşekkür eder, Toplu İş Sözleşmemizin Eceabat Belediyemize, Sendikamıza ve siz değerli emekçilerimize hayırlı olmasını dilerim” açıklamasında bulundu.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech