Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali İlhami Aktaş Eceabat’ı karış karış inceledi

Vali İlhami Aktaş, geçtiğimiz

Vali İlhami Aktaş, geçtiğimiz gün Eceabat’a gitti. Vali Aktaş, Eceabat’ta Kaymakamlık, Belediye ve müdürlükler olmak üzere incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Aktaş, yatırımları ve çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

 

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, geçtiğimiz gün, deyim yerindeyse Eceabat’a çıkartmada bulundu. Vali Aktaş, neredeyse Eceabat’taki bütün kurumları ziyaret etti ve yerinde incelemelerde bulundu.

 

Vali Aktaş, Eceabat Kaymakamlığı’na, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’na, Eceabat Belediyesi’ne, Eceabat İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Tarım Orman Müdürlüğü’ne, Anafartalar Orman İşletme Müdürlüğü’ne, İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na gitti. Toplumun tüm dinamikleri ile yerinde bir araya geldi.

 

Vali Aktaş, kurum ve müdürlük ziyaretlerinin ardından, Eceabat’ta yapılan yatırımları yerinde inceledi ve ilgililerden bilgi aldı. Eceabat pazar yerinde de incelemelerde bulunan Vali Aktaş, vatandaşlarla pazar alanında bir araya geldi ve sohbet etti.

 

Vatandaşlar, Vali İlhami Aktaş adeta Eceabat’a çıkartmada bulundu değerlendirmesini yaptılar.

 

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech