Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Atatürk ismi üzerinden siyaset yapanları Kamuoyunun takdirine bırakıyorum”

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’ın, Canan Kaftancıoğlu’nu ziyareti sonrası basın açıklamasında bulundu. AK Parti İl Başkanı Makas, “Sayın CHP İl Başkanı, partisinin kurucusu Atatürk’ün adını zikretmekten dahi imtina eden İstanbul İl Başkanı’nı ziyaret etmiş ve bunu sosyal medya hesabından paylaşmış. Atatürk’ün ismi üzerinden siyaset yaparak, oy devşirmeye çalışanları kamuoyunun takdirine bırakıyorum” ifadelerinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, konuşması sırasında Gazi Mustafa Kemal demiş ve Atatürk’ün ismini söylemiyor diye hedef gösterilmişti. O dönemde yaşanan tartışmaların ardından, geçtiğimiz gün CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, Kaftancıoğlu’na ziyarette bulundu.

“Hemşehrilerim vicdanlarında bunu muhakeme edeceklerdir”

Ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanı Naim Makas, basın açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada, “CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, Atatürk’ün ismini söylememeyi tercih ettiğini açıkça söyleyen İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ziyaret etmiş ve bu ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşmış. Bugüne kadar ne bir şehit ailemizi ne de bir gazimizi ziyaret eden Sayın Ural’ın, partisinin kurucusu Atatürk’ün adını zikretmekten imtina eden İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ziyaretini, övgü dolu sözlerle paylaşmasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Kendisi bu ziyaretten gurur duyuyor olabilir ama inanıyorum ki ‘Şehitler Diyarı’ Çanakkale’deki hemşehrilerim, her fırsatta Atatürk’ün ismi üzerinden siyaset yapanları gördükçe, vicdanlarında buna göre muhakeme edeceklerdir” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech