Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Önergeler verdi, AK Parti “Takipçisi olacağız” dedi

İl Genel Meclisi’nin Ekim

İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı birleşimlerinde birçok konu gündeme geldi. Lapseki Dumanlı başta olmak üzere birbirinden farklı konuların konuşulduğu meclis son buldu ama mecliste geçen diyaloglar akıllarda kaldı. CHP Grubu tarafından meclise sunulan önergeler ile ilgili, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz, tüm önergelerin takipçisi olacağız dedi.

İl Genel Meclisi, Ekim ayı meclis toplantıları 5 gün sürerken, birbirinden farklı konular tartışıldı ve görüşüldü. Lapseki Dumanlı Köyü’nde izinsiz yapılan rüzgar türbininin gündeme geldiği toplantıda ayrıca önerge konusu konuşuldu.

Cumhuriyet Halk Partili İl Genel Meclisi Üyeleri, köylerin sorunları ile ilgili meclise önergeler sundular. Yaklaşık 2 gün boyunca önerge bombardımanının yaşandığı mecliste, kanalizasyonu olmayan, sulama sorunu yaşayan, parke taşı ve yolları olmayan köyler önergelere konu oldu. CHP grubunun yoğun bir şekilde önerge sunduğu mecliste, AK Parti sıralarından ses yükseldi.

“Önergelerin takipçisi olacağız”

İl Genel Meclisi’nin AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz, İl Genel Meclisi’nde iktidar olan partinin önerge vermek yerine, yapılmasını istediklerini bütçeye ilave edeceklerini belirtti. Önerge vermek muhalefetin işi olması gerekir diyen Korkmaz, CHP tarafından sunulan tüm önergelerin takipçisi olacağız dedi.

Öte yandan, köylerde sorunların yerinde tespit edilip, çözülmesi için adeta büyük bir adım olan önergelerin önümüzdeki günlerde ne durumda olduğu, hayata geçip geçemeyecekleri kamuoyu tarafından yakından takip edilecek.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech