Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale’yi gözümüzün bebeği gibi korumalıyız”

İl Genel Meclisi toplantısında,

İl Genel Meclisi toplantısında, Lapseki Dumanlı’da ruhsatsız bir alanda dikilen rüzgar türbini dile getirilmişti. O rüzgar türbini ve ruhsatsız alanda gerçekleşen çalışmalar ile ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek değerlendirmede bulundu.

CHP İl Başkanlığı’nda dün, saat 11.00’de esnafların sorunları ile ilgili tutulan rapor kamuoyu ile paylaşıldı. Toplantının sonunda, basın mensupları tarafından, Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’e, Lapseki Dumanlı da ruhsatsız alanda sürdürülen rüzgar türbini inşaatı konusu soruldu. Erkek sürecin takipçisiyiz derken, konuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Lapseki Dumanlı bölgesinde ruhsatsız alanda yapılan rüzgar türbini inşaatı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Erkek, “Biz komisyonun çalışmalarını bekliyoruz. Böyle bir çalışmaya asla müsade edilmemeli. Çanakkale çok önemli bir coğrafya. Ender ekosistemlerinden birisi Çanakkale’de… Çanakkale’yi gözümüzün bebeği gibi korumalıyız. Enerji yatırımlarında il genelinde bir değerlendirme yapmalıyız.

Biz haber alır almaz, İl Genel Meclisi grubu ile görüştük. Onlar gerekli çalışmaları yapıyorlar” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech