Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adım adım tarımda refaha

Çanakkale’nin ve bölgenin en

Çanakkale’nin ve bölgenin en büyük yatırım projelerinden birisi olan Ezine Gıda Organize sanayi Bölgesi’nin idare binasının inşaatına başlandı ve her geçen gün bina yükseliyor. Türkiye’nin Mega Tarım Projesi olarak adlandırılan Ezine Gıda OSB’si için 1500 dönümlük arazi alanı ayrılmıştı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, iki yıldan buyana enerjisinin büyük bir bölümünü bu projenin hayata geçmesi için harcadı. Turan’ın girişimleri ise binaların yükselmesi, ihalelerin yapılmasıyla hayata geçiriliyor.

1500 dönüm arazi üzerine kurulan Gıda Organize Sanayi Bölgesi tamamlandığında 91 tarım fabrikası burada hizmet vermeye başlayacak. Tarıma dayalı bölgenin üretimi ise mamül hale getirilerek ihracat ağırlıklı ürünler üretilmiş olacak. Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “İnşaatların tamamlanması için ödenek sıkıntımız yok. En kısa sürede inşaatların tamamlanıp fabrikaların kurulmasını bekliyoruz. Çanakkale tarımının kurtuluşu olacak bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech