Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yenice’de av tüfeğiyle vurulan köpek artık yürüyemeyecek

Yenice’ye bağlı Pazarköy’de av

Yenice’ye bağlı Pazarköy’de av tüfeğiyle vurulduktan sonra tedavisi için götürüldüğü klinikte ayaklarında his olmadığı belirlenen sokak köpeğinin, bundan sonraki yaşamına felçli olarak devam edeceği belirtildi.

Yenice’ye bağlı Pazarköy’de av tüfeğiyle vurulduktan sonra tedavisi için götürüldüğü klinikte ayaklarında his olmadığı belirlenen sokak köpeğinin, bundan sonraki yaşamına felçli olarak devam edeceği belirtildi. Geçtiğimiz günlerde bir sokak köpeği, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından av tüfeğiyle vuruldu. Saçmaların ayaklarına, omurgasına, sırtına ve kuyruk kısmına isabet etmesi sonucu yaralanan köpek, Sokak Hayvanlarını Koruma Yaşatma Rehabilitasyon ve Eğitim Derneği (SOHAYKO) Derneği Başkanı Yasin Yılmaz tarafından tedavisi için İstanbul’daki özel bir kliniğe götürüldü.

Yasin Yılmaz bir açıklama yaparak; “Köpeğin yaralarının kapanması için tedavisi devam ediyor. Ne yazık ki artık felçli olarak hayatına devam edecek. Bu kadar acı ve ıstıraptan sonra ona hayatını kolaylaştıracak profesyonel bir yürüteç alacağız” dedi. Yürütecin fiyatının 3 bin 500 TL olduğunu belitten SOHAYKO Derneği Başkanı Yasin Yılmaz, bir yardım kampanyası başlattıklarını ve hayvanseverlerden destek beklediklerini söyledi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech