Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk bin firma arasında iki Çanakkaleli

Türkiye’de ilk bin ihracat

Türkiye’de ilk bin ihracat firması arasında Çanakkaleli iki firma da yer aldı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Türkiye’de ihracat payı bir hayli yüksek olan ilk bin firma belirlendi. Bu bin firma arasında Çanakkaleli iki şirket de yer aldı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Başkan Semizoğlu, “Her yıl Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan ve 2019 yılında 103 Milyar dolarlık ihracatlarıyla ülkemizin toplam ihracatının yüzde 62’sini gerçekleştiren ilk bin ihracatçımızın yer aldığı “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Prestij Kitabı” ‘ın da yer alan Odamız üyesi; İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. 16’ıncı,  Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 135’inci sırada yer alarak ISO İlk 500 listesinden sonra ikinci kez gurur kaynağımız oldular.

Firmalarımızı ülkemize ve bölgemize sağladıkları istihdam ve ekonomik katma değerlerden  dolayı tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech