Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hareketle kalın”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla, bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Avrupa Hareketlilik Haftası vesilesiyle mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda, “Hem yeşil alan bakımından zengin hem de masmavi bir deniz kenti olan Çanakkale’de, temiz ve sürdürülebilir enerji kaynaklarının kullanımını çok önemsiyor; gelecek nesillere sağlıklı ve yaşanabilir bir kent bırakmak için çalışıyoruz. Dünya genelinde artan çevre kirliliği özellikle şehirlerde alarm vermeye başlamışken, bizler de kentimizde çevre kirliliğine etmen olabilecek faktörleri en aza indirgemeye çalışıyoruz.

Memnuniyet ile belirtmek isterim ki, bu kapsamdaki çalışmalarımızın farkındalığını artırmaya yönelik olarak, Avrupa Hareketlilik Haftasına geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de iştirak ediyoruz. 2002 yılından bu yana düzenlenen, temiz hareketliliği ve sürdürülebilir kentsel ulaşımı teşvik ederek halk sağlığını ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik bir organizasyon olan Avrupa Hareketlilik Haftası, bu sene 16-22 Eylül tarihleri arasında “Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik” temasıyla gerçekleşiyor. İçinde bulunduğumuz salgın hastalık süreci nedeniyle, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamındaki etkinliklerimizi bu yıl sosyal medya aracılığıyla sizlerle buluşturuyor olacağız.

Toplu taşıma araçlarımızın yanı sıra, her geçen gün geliştirdiğimiz ÇABİS sistemimiz ile bisiklet kullanımına ve yürüyüşe de oldukça elverişli olan kentimizde hem kendi sağlığımız hem de çevre ve doğamızın sürdürülebilirliği açısından tüm hemşerilerimi temiz enerjili mobil yaşama davet ediyor, 16-22 Eylül tarihleri arasında Belediyemizin sosyal medya hesaplarından gerçekleşecek olan etkinliklerimizi kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Hareketle kalın, sağlıklı kalın” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech