Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Sosyal medyada atıştılar: “Ödlek siyaset!”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, sosyal medya üzerinden CHP’li Özgür Özel’le tartıştı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12 Eylül paylaşımını eleştiren Bülent Turan, Kılıçdaroğlu’nu “ödlek siyaset” yapmakla suçlarken Özel’e ise “darbecilere kedi, bize aslan” sözleriyle yanıt verdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Eylül’ün yıl dönümü sebebiyle bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “12 Eylül darbesinin üzerinden geçen 40 yıla rağmen saraylarda saltanat süren tek adam rejimi, 12 Eylül ruhunu yönetim anlayışında yaşatmaya devam ediyor. 12 Eylül ruhunu ve tek adam rejimini tarihin tozlu raflarına kaldıracağız; cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız!” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, bu paylaşımla ilgili eleştiride bulundu. Turan, Kılıçdaroğlu’nun sözleri için “Utanmazlığın resmini çizer misin Abidin demiş ya!” Bu güzel ülkenin en büyük sorunu; demokrasiye sahip çıkamayan, darbeye tiyatro diyen, #12EylülDarbesi’nin yıl dönümünde bile darbeciyi kınamak yerine 18 yılda 15 seçim kazanmış bir siyasiye laf yetiştirmeye çalışan “ÖDLEK SİYASET” ifadelerini kullandı. Turan, “12 Eylül Darbesi acıları, zulümleri ve insanlık dışı uygulamalarıyla tarihteki karanlık yerini aldı. Yaşanan acılara türküler, şiirler yazılsa da gencecik fidanlar yara kalsa da içimizde; Hamdolsun Milletimiz #12Eylül darbecilerinden hesap sorulmasına, iradesine sahip çıktı” dedi.

CHP’li Milletvekili Özgür Özel ise Turan’ın söz konusu paylaşımını hedef alarak, “Abidin Dino’dan mutluluğun resmini çizmesini isteyen Nazım Hikmet’in hatırasını ve dizelerini bile tahrif edebilecek bir hadsizlik içindesiniz… Utanmazlığın resmini çizmek de kitabını yazmak da ancak sizin marifetiniz olabilir” şeklinde bir tweet attı.

Bülent Turan ise Özel’e verdiği yanıtta, “Bu tweet de nirvanası! Nazım Hikmeti 1938’de hapse atan CHP! 2009’da yeniden vatandaşlık veren AK Parti’! Söyleyeceklerim bu kadar, darbecilere kedi bizlere aslan kesilen sn arkadaşlar!” şeklinde konuştu. Twitter atışmasının nasıl devam edeceği ise merak konusu…

Esra Çanlı

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech