Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geyikli’de ‘doğalgaz’ zirvesi

Kısa zaman içinde doğalgazla

Kısa zaman içinde doğalgazla buluşacak Geyikli’de, Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve Aksa Çanakkale Doğalgaz Dağıtım Şirket Müdürü Çağdaş Adıbelli’nin katılım gösterdiği bir toplantı düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın açıkladığı “doğalgaz müjdesi” Geyikli’de sevinçle karşılanmıştı. Haberin ardından ise Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, beraberinde Aksa Çanakkale Doğalgaz Dağıtım Şirket Müdürü Çağdaş Adıbelli ve diğer yetkililerle birlikte bir toplantı gerçekleştirdi.

Geyikli’yi bekleyen sürecin konuşulduğu toplantının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlui “Geyiklimize doğalgaz gelmesiyle ilgili tarih belli olmasıyla birlikte Aksa Çanakkale Doğal Gaz Dağıtım Şirket Müdürü Çağdaş Adıbelli ve Murat Doğan ile yaptığımız toplantımız çok verimli geçti. Söz verdiğimiz gibi sürecin takibindeyiz Beldemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“BİZDE BAŞLAYAN İŞ, BİTEN İŞTİR”

Daha önce konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan Bülent Turan ise müjdeyi “Hamdolsun, bir sözümüzü daha yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Tarihin, denizin ve doğanın buluştuğu kentlerimiz Geyikli’miz ve Karabiga’mız doğalgaz dağıtım bölgesine dahil edildi. Dün itibarıyla bu karar alındı. Bizde başlayan iş, biten iştir. Bu iki güzel sahil beldemiz gün geçtikçe büyüyen beldelerimiz. Doğalgazın gelmesi; turizmin gelişmesine önemli katkı sunacak, beldelerimizin havasını daha temiz kılacak, evlerimizin ısınmasında rahatlık sağlayacak. Özellikle kadınlarımız soba ve kömür derdinden kurtulacak. Hemşehrilerimize, Geyikli’mize ve Karabiga’mıza hayırlı olmasını diliyoruz” sözleriyle duyurmuştu.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech