Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başlı başına ağır bir ceza…”

Libya’da şehit düşen MİT

Libya’da şehit düşen MİT mensubunun cenaze törenine ilişkin haber yaptıkları için yargılanan gazetecilerden Barış Pehlivan, Murat Ağırel, Hülya Kılınç’ ın tahliyelerine karar verildi, Barış Terkoğlu ve Eren Ekinci beraat etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ise, “Yürütmenin kontrolünde işleyen bir adalet sisteminde bir gün daha özgürlükten mahrum kalmamak önemli oldu. Ancak, suçsuz insanların sanık olarak yargılanmaları dahi başlı başına ağır bir cezadır…” dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Libya’da şehit düşen MİT mensubunun cenaze törenine ilişkin haber yaptıkları için yargılanan gazetecilerden Barış Pehlivan, Murat Ağırel, Hülya Kılınç’ın tahliyesi ile Barış Terkoğlu ve Eren Ekinci’nin beraatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muharrem Erkek, açıklamasında suçsuz insanların bunca zaman sanık olarak yargılanmasının büyük bir haksızlık olduğunu ifade ederek, “Yürütmenin kontrolünde işleyen bir adalet sisteminde bir gün daha özgürlükten mahrum kalmamak önemli oldu. Ancak, suçsuz insanların sanık olarak yargılanmaları dahi başlı başına ağır bir cezadır…” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech