Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuruluşun 97.yıldönümü kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, 97.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, 97. kuruluş yıldönümü, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenle kutlandı. Pandemi koşullarında gerçekleşen törende CHP kadrosunda eksiklikler gözlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 97.kuruluş yıldönümü dolayısıyla, dün saat 9.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Belediye Meclis Üyesi Erdal Gezen’in koronavirüs testinin pozitif olması dolayısıyla, çok sayıda kişi geçtiğimiz gün ev izolasyonuna alınmıştı. Bu sebepten ötürü törende CHP kadrosunda eksiklikler gözlendi.

CHP Çanakkale İl Sekreteri Doğan Ateş tarafından okunan basın açıklamasında, “Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin emperyalizm karşısındaki kararlığını, Kuvayı Milliye’nin işgal orduları karşısındaki azmini, 97. kuruluş yıldönümümüzde de yüreğimizde taşıyoruz. Mücadelemiz, hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olana dek sürecektir.

Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devrimi’nin mimarları olarak size ve silah arkadaşlarınıza, hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrası mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” ifadeleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech