Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özgür dünya, barıştan geçer!”

Çanakkale Kadın Platformu, geçtiğimiz

Çanakkale Kadın Platformu, geçtiğimiz pazar günü saat 16:00’da Çanakkale Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri Ercan Adsız Toplantı Salonunda “1 Eylül Dünya Barış Günü” ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada “adil ve özgür bir dünya düşünün ancak ve ancak barıştan geçtiğini çok iyi biliyoruz” denildi.

Çanakkale Kadın Platformu, geçtiğimiz pazar günü saat 16:00’da Çanakkale Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri Ercan Adsız Toplantı Salonunda “1 Eylül Dünya Barış Günü” ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Yaklaşık 10 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen açıklamada sorunun “savaş” çözümün “barış” olduğu yinelenerek şöyle dendi:

“Biz Kadınlar yarattığınız o savaş ve çatışma alanlarını asla kabul etmiyoruz. Hiçbir savaş çığırtkanlığına prim vermiyoruz. Biz Kadınlar yok sayılmanın da yok edilmenin de ne demek olduğunu çok iyi bildiğimiz için savaştan yana değil barıştan yana ısrar etmeye devam ediyoruz. Bilin ki barışı savunmaktan asla vazgeçmiyoruz. Çünkü adil ve özgür bir dünya düşünün ancak ve ancak barıştan geçtiğini çok iyi biliyoruz.”

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech