Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOMÜ Hastanesi Başmüdürü Serap Yontar: “Görevimin başındayım”

Geçtiğimiz gün gazetemize taşıdığımız

Geçtiğimiz gün gazetemize taşıdığımız Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ndeki 5 milyon TL’lik dolandırıcılık iddiası, deprem etkisi yarattı. Hastane, önce Başhekim Prof. Dr. Okhan Akdur’un istifası ile sarsılırken dün ise Başmüdür Serap Yontar’ın görevden alındığı iddia edildi. Konuyla ilgili söylentiler hızla yayılırken GÜNDEM Gazetesi olarak ulaştığımız Başmüdür Yontar, iddiaları yalanlayarak “Ne görevden alındım ne de istifa ettim. Görevimin başındayım” şeklinde konuştu.

Kentin tek Pandemi Hastanesi olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde sular durulmuyor. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur’un istifası ile başlayan süreçte hastane, ilk olarak “vurgun” iddiaları ile sarsıldı.

ÇOMÜ Araştırma Hastanesi’nde uzun yıllardır mütemetlik görevi yapan Y.B.’nin, 2016 yılında yarattığı üç hayali asistan aracılığıyla kendi hesabına milyonlar geçirdiği, bankacılık aracılığı ile birbirini tutmayan listeler, yapılan incelemeler neticesinde dolandırıcılığın ortaya çıkarıldığı iddia edildi.

Gazetemiz aracılığı ile gündeme getirdiğimiz iddiaların ardından ise bugün bambaşka bir gelişme yaşandı. Hastanenin Başmüdürü Serap Yontar’ın görevden alındığı iddia edildi. İddia gündeme bomba gibi düşerken bizler de GÜNDEM Gazetesi olarak Serap Yontar’a ulaştık. Yontar, böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade ederek “Ne görevden alındım ne de istifa ettim. Görevimin başındayım” sözleriyle iddiaları yalandı.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech