Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hukuk devletinin olmazsa olmazı…”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, 2020-2021 Adli Yılı’nın açılışı dolayısıyla basın açıklamasında bulundu. Semizoğlu, “Toplumsal huzur ve barışın en önemli koşulu yargıya duyulan güvendir. Hukuk devletinin olmazsa olmazı da yargının tarafsızlığıdır” ifadelerin, kullandı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın(ÇTSO) haberine göre; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, 2020-2021 Adli Yılı’nın açılışı dolayısıyla basın açıklamasında bulundu. Semizoğlu, şöyle dedi: “2020-2021 Adli Yılı’nın başta yargı camiası olmak üzere milletimiz, devletimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

“Toplumsal huzur ve barışın en önemli koşulu yargıya duyulan güvendir. Hukuk devletinin olmazsa olmazı da yargının tarafsızlığıdır. Hukuk kurallarının tarafsızca uygulanması, etik kurallar, şeffaflık, yargıya güven ve tabii ki vicdan, adalet sisteminin her aşamasında vatandaş olarak görmek istediğimiz mihenk taşlarıdır.”

“Hukukun üstünlüğü ilkesi ile bağımsız yargı görevini Türk Milleti adına kutsal bir emanet bilinci ile sadakatle yerine getiren yargı mensuplarına yeni adli yılda başarılar diliyor, Şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz başta olmak üzere tüm yargı şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech