Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaya Üzen: “Vira Bismillah”

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya üzen, av sezonunun açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Üzen, “Yeni sezonun bolluk, bereket ve bol kazanç getirmesini, av sezonunun kazasız belasız bir şekilde geçmesi diliyoruz. Denizlerin bereketini taşıyan eller dert görmesin, vira bismillah” dedi.

Çanakkale Ticaret Borsası’nın(ÇTB) haberine göre; ÇTB Başkanı Kaya üzen, av sezonunun açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Üzen, açıklamasında şöyle dedi: “Çok çeşitli balık popülasyonlarına, kadim bir balıkçılık kültür ve birikimine sahip Çanakkale’de, balık avcılık sezonu yasağı son buluyor. Sularımızdaki bu zenginliğin korunabilmesi, ekolojik dengenin sağlanabilmesi, su ürünlerinin korunması ve balık avcılığında sürdürebilirliğin sağlanması amacıyla uygulanan av yasağı 01 Eylül 2020 tarihinde bitiyor.”

“Yeni sezonun bolluk, bereket ve bol kazanç getirmesini, av sezonunun kazasız belasız bir şekilde geçmesi diliyoruz. Özellikle çocukların gelişiminde, erişkin insanların sağlıklarının korunmasında ve sürdürülmesinde sayısız faydaları olan su ürünlerini, Çanakkalelilerin ve tüm milletimizin bol bol tüketmesini tavsiye ediyoruz. Denizlerin bize sunduğu bereketi vatandaşımıza taşıyan eller dert görmesin. Vira bismillah.”

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech